Ons aanbod

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar en Fintro-bankagent gedurende meer dan 30 jaar, zijn Eddy Claes, zijn echtgenote Josiane Kimps en hun team uw ideale partner voor een compleet bank- en verzekeringsaanbod.

Het kantoor richt zich in hoofdzaak tot particulieren en zelfstandigen en KMO’s. Verzekeringen zijn dikwijls complex, en wij helpen onze klanten om de juiste keuzes te maken. Daarom maken wij steeds bij meerdere maatschappijen vergelijkende studies inzake waarborgen, premies en kwalitatieve dienstverlening. We checken aan welke risico’s u mogelijks blootgesteld kunt worden, en wijzen u op ontbrekende verzekeringen of mogelijke dubbele dekkingen.

Daarnaast zijn we uw vertrouwenspersoon en uitgelezen partner bij eender welke schaderegeling. Als professioneel broker, verdedigen we uiteraard uw belangen. Indien nodig, komen wij ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen, of verstrekken we u de gepaste bijstand ten aanzien van de Politie, tegenpartij of andere betrokken partijen.

Naast de klassieke verzekeringen, zijn wij ook gespecialiseerd in levensverzekeringen, beleggingsverzekeringen, pensioensparen, fiscaal lange termijn sparen, VAPZ, groepsverzekeringen.

We volgen regelmatig bijkomende specialisatiecursussen en opleidingen, en hebben dan ook de nodige erkenningen bij de financiële toezichthouder FSMA.

U leest het goed. Bij Claes Zakenkantoor zijn uw financiële belangen in goede handen.

Breng gerust een vrijblijvend bezoek aan ons kantoor, waar we u graag van dienst zijn.

Tot binnenkort,
Claes Eddy en Kimps Josiane